Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε το νομοσχέδιο στη Βουλή για το μέτρο της έκπτωσης φόρου με αποδείξεις το οποίο θα ισχύσει απο 1 Αυγούστου και δείχνει σε ποιους θα γίνουν και πάλι ελαφρύνσεις. Στους λίγους. Σε αυτούς που έχουν αρκετά μεγάλο εισόδημα. Αυτή είναι και η πολιτική της ΝΔ της οποίας ο πρόεδρος προσπάθησε να κρυφτεί πίσω απο την "κεντροδεξιά". Με αυτά όμως που κάνετε κ. Καραμανλή δεν πείθετε !!!
Όσοι έχουν εισόδημα εώς και 12.000 ευρώ τον χρόνο δεν έχουν κανένα σοβαρό οικονομικό κίνητρο για να ζητήσουν απόδειξη ενώ τα εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ ευνοούνται έως και 3.120 ευρώ τον χρόνο από τα έξοδα για γυμναστήρια, κομμωτήρια και εστιατόρια. Όσο μεγαλύτερο το εισόδημα, τόσο υψηλότερο και το ποσοστό της έκπτωσης.


Εαν δούμε όλα αυτά σε συνάρτηση με την αύξηση των έμμεσων φόρων, που σημαίνει οτι ο καθένας πληρώνει αυτό το φόρο ανεξαρτήτου εισοδήματος και μειώνοντας τον άμεσο φόρο απο τα υψηλά εισοδήματα, καθώς και η αύξηση του Φ.Π.Α. απο 18% σε 19% που επιβαρύνει όλες τις κοινωνικές τάξεις, μπορούμε να πούμε οτι η κυβέρνηση αδιαμφισβήτητα είναι η κυβέρνηση των λίγων, είναι η παραδοσιακή δεξιά.

Το μόνο που ενδαφέρει αυτή τη κυβέρνηση είναι το βόλεμα των "γαλάζιων" παιδιών και η αποκρατικοποίηση όλων των μεγάλων δημόσιων επιχειρήσεων. Όλα αυτά που τάξανε στις χαμηλές εισοδηματικές τάξεις είναι κάλπικα. Εμπαίζουν τον ελληνικό λαό για να μπορούν να κρατήσουν την εξουσία προς όφελος των λίγων, των "δικών" τους ανθρώπων.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This