Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 4 Αυγούστου 2007



Η νέα άυξηση των οικιακών τιμολογίων απο 2,6% μέχρι 3,8 % είναι η δεύτερη συνεχής μέσα σε ένα χρόνο. Το προνόμιο που είχαν οι αγρότες και οι πολύτεκνοι δεν υπάρχουν πια !!! Η κυβέρνηση συνεχίζει αν πλήττει τις χαμηλα εισοδηματικές τάξεις, ευνοόντας τους λίγους.

Το πρόβλημα είναι πως ενώ τα τιμολόγια της Δ.Ε.Η. αυξήθηκαν δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο, οι προσλήψεις προσωπικού στο Ν.Κοζάνης είναι ανύπαρκτες. Οι εργολάβοι "αλωνίζουν" στα ορυχεία και ενώ εδώ και πολύ καιρό υπάρχει η ανάγκη πρόσληψης προσωπικού (για 2.500 άτομα μιλούν τα συνδικάτα) δεν γίνεται τίποτα. Αντιθέτως, αφήνουν την περιοχή μας και δεν την περιλαμβάνουν στις περιοχές με τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας! Που; Στο νομό που τόσα χρόνια ήταν και είναι το ενεργειακό κέντρο της χώρας. Στο νομό, που εξαιτίας της Δ.Ε.Η. , έχει τη μεγαλύτερη ατμοσφαιρική ρύπανση. Αλλα πάντα έτσι ήταν η δεξιά, αχάριστη.

Με αυτή τους τη στάση δείχνουν την πολιτική τους. Δείχνουν πόσο τους ενδιαφέρει για τους εργαζομένους και την ανεργία, μιας και ο νομός Κοζάνης είναι απο τους πρώτους νομούς στη χώρα με τον υψηλότερο δείκτη ανεργίας κυρίως νέων και γυναικών. Απο τη στιγμή που δεν είναι "αναγκαίος" γι αυτους, δεν τον δίνουν και σημασία. Πήραν ότι μπορούσαν να πάρουν και τώρα τέλος. Αυτό το είδαμε και με την μετεγκατάσταση του οικισμού Ακρινής που βρίσκεται πραγματικά μέσα στο ορυχείο και έχει ζητήσει μια απάντηση απο την κυβέρνηση για την μετεγκατάσταση του οικισμού όπως έχει γίνει και με πολλούς άλλους. Οι δεσμεύσεις του Περιφεριάρχη ήταν ψεύτικες και χωρίς αντίκρυσμα αφού άλλα έλεγε αυτός και άλλα η κυβέρνηση της ΝΔ. (Να σημειωθεί πως ο Περιφεριάρχης διορίζεται απο την κυβέρνηση)

Το μόνο που ξέρουν είναι να παίρνουν και να μην δίνουν τίποτα. Αυτός όμως που θα κρίνει θα είναι ο λαός στης ερχόμενες εκλογές.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This