Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007
Το θέμα δεν είναι ποιος βάζει τις φωτιές αυτή τη στιγμή αλλα πως θα αντιμετωπιστούν. Δεν μπορεί εν έτη 2007 να έχουμε 60 νεκρούς. Είναι τραγικό. Σαφώς και υπάρχουν ευθύνες και σε πολιτικό επίπεδο, το ζήτημα όμως τώρα είναι να σταματήσουμε αυτό το χαμό, έπειτα να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτους τους ανθρώπους που χάσανε την περιουσία τους και μετά να αποδωθούν οι ευθύνες.
Η κυβέρνηση δεν αντέδρασε όπως έπρεπε και ο συντονισμός ήταν ανύπαρκτος. Έτσι χάθηκαν ζωές. Και παλαιότερα ειχαμε μεγάλες πυρκαγιές οι οποίες όμως δεν δημιουργησαν αυτά τα προβλήματα.
Σε αυτά που χάθηκαν περαν των ψυχών οι οποίες δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω, ήταν και περιουσίες όπως σπίτια τα οποία κάποιοι τα φτιάξανε με κόπο αλλα δεν είναι μόνο αυτό. Πολλοί απο αυτούς τους κατοίκους ζούσαν απο την καλλιεργεια. Ήταν αγρότες και είδαν μπροστά στα μάτια τους τον μόνο τρόπο με τον οποίο βγάζουνε τα προς το ζήν να γίνετε στάχτη !!! Οι κτηνοτρόφοι χάσανε τα ζώα τους. Αυτοί οι άνθρωποι πως θα ζήσουν; Αυτό είναι το ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί άμεσα.
Τώρα ήρθε η ώρα να δείξει το κράτος την πρόνοια σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, και που το έχουν ανάγκη απο την ολιγωρία της κυβέρνησης.
Ας ελπίσουμε να μην τους ξεχάσουν, αλλα και εμεις σαν ενεργοί πολίτες θα κάνουμε ότι μπορούμε για να απαλύνουμε τον πόνο τους.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This