Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007
Ενώ είμαστε 12 μέρες πριν απο το άνοιγμα της κάλπης η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ακόμη βγάλει στη δημοσιότητα το πλήρες πρόγραμμα της για την τετραετία. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι οτι δεν έχει πρόγραμμα και αυτό φαίνεται και απο το κυβερνητικό πρόγραμμα της ναυτιλίας που ανακοίνωσαν το οποίο είναι πιστή αντιγραφή του προγράμματος του 2004 !!! (ολόκληρο άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα στην Ελευθεροτυπία)
Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν έχουν τίποτα καινούργιο να πουν. Κοροϊδεψαν τον λαό με ψεύτικες υποσχέσεις και τώρα ζητούν άφεσι αμαρτιών !!! Τάζουν ξανά τα ίδια τα οποία δεν υλοποίησαν στα 3,5 χόνια της διακυβέρνησης τους. Ο λαός είναι αυτός που θα τους κατακρίνει και θα τους στείλει στην αντιπολίτευση. Τέρμα ποια η κοροϊδία!
Δεν έχουν κανένα σχέδιο για το πως θα κυβενήσουν την χώρα και σε περίπτωση που ξαναβγούν τα πράγματα θα είναι πολλαπλάσια χειρότερα απο αυτά τα χρόνια της Δεξιάς διακυβέρνησης. Μιας πραγματικά κακιάς δεξιάς η οποία το μόνο που είχε κάνει ήταν να κόβει κορδέλες των έργων τα οποία έφτιαξε η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αυτά που υποσχέθηκαν ξεχάστηκαν απο την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης τους.
Είναι πραγματικά επικίνδυνοι για τη χώρα και το λαό


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This