Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Πριν τις εκλογές είχα αναφέρει πως θα έρθουν τα χειρότερα εάν η ΝΔ θα είναι και πάλι κυβέρνηση. Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα και ήδη ξεκίνησαν να σκέφτονται από που θα βρουν 1,5 δις ευρώ για να κλείσουν τρύπες στον προϋπολογισμό. Βέβαια η "πηγή" είναι εμφανής : από τον λαό. Περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη αύξηση στους έμμεσους και άμεσους φόρους καθώς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αύξησης του Φ.Π.Α. !!! Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Βέβαια αυτοί που τους ψήφισαν δεν μπορούν να αντιδράσουν και να διαμαρτυρηθούν αφού γνωρίζανε το τι θα γίνει εάν αναλάμβαναν ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας. Ας μην ξεχνάμε και το σλόγκαν που είχε προεκλογικά η ΝΔ "δύναμη μεταρρύθμισης".
Μπορεί η ΝΔ να άλλαξε ως ένα βαθμό το κυβερνητικό της σχήμα και πολλοί να την παινεύουν γι αυτό, αλλά είναι μία αλλαγή προσώπων και όχι τακτικών και πολιτικής. Πρέπει να περιμένουμε τα χειρότερα. Σήκωσαν τα μανίκια αλλά όχι για δουλειά αλλά για να φαν καλύτερα αυτοί και οι "λίγοι". Έτσι και αλλιώς ο λαός δεν τους ενδιέφερε ποτέ ούτε άνηκαν οι ίδιοι ποτέ στις χαμηλά εισοδηματικά τάξεις.
Ωστόσο η δύναμη που έχουν δεν είναι αρκετή. Να δούμε όταν θα ανοιχτεί το μείζων θέμα του ασφαλιστικού πως θα το χειριστούν και που θα καταλήξουν (εάν τα καταφέρουν). Επίσης η παιδεία είναι ένα ακόμη μεγάλο ζήτημα και είδαμε τη Γιαννάκου με τις σκληρές πολιτικές της και τις δηλώσεις της ότι αυτοί που κάνουν τις διαδηλώσεις είναι η μειονότητα. Τώρα κυρία Γιαννάκου που ούτε βουλευτής δεν είστε μήπως αλλάξατε γνώμη για τη δύναμη του λαού; Πάντα αλαζόνες. Πάντα υποτιμάτε το λαό.
Πάντως εμείς ως δημοκρατικοί άνθρωποι θα βρισκόμαστε εδώ και θα δίνουμε καθημερινά μάχη σε οτιδήποτε θίγει τον λαό και τα συμφέροντα του. Μπορεί να χάθηκε μια μάχη αλλά ο αγώνας συνεχίζεται.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This