Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2007
Ιδρύεται η Λέσχη Φίλων Ανοιχτού Λογισμικού Κοζάνης. Πληροφορίες μπορείται να βρείτε στο www.klug.gr (kozani linux user group).

Σκοποί της υπό ίδρυση λέσχης είναι:

  • Η σύσφιξη των δεσμών και των σχέσεων μεταξύ των Ελλήνων χρηστών του ανοιχτού ελεύθερου λογισμικού / λογισμικού ανοιχτού πηγαίου κώδικα (λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές και ανοιχτά ελεύθερα πρότυπα για υλισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, συσκευών και δικτύων), καθώς και η παροχή αλληλοβοήθειας μεταξύ αυτών.
  • H διεξαγωγή εκπαιδευτικών ή άλλων δραστηριοτήτων με σκοπό την βελτίωση των γνώσεων των μελών του και κάθε ενδιαφερομένου πάνω σε θέματα του ανοιχτού λογισμικού και της κοινωνίας της γνώσης.
  • Η δημιουργία, τροποποίηση, μετάφραση και προσαρμογή στις ελληνικές ανάγκες ανοιχτού λογισμικού, καθώς και η ελεύθερη διανομή του.
  • Η προβολή και προώθηση του ανοιχτού λογισμικού τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο με σκοπό την ευρύτερη διάδοσή του μεταξύ των χρηστών Η/Υ.
  • Η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση κρατικών ή ιδιωτικών φορέων αλλά και γενικότερα οποιουδήποτε ενδιαφερομένου σχετικά με το ανοιχτό λογισμικό και των θεμάτων που άπτονται τόσο αυτού όσο και γενικότερων θεμάτων πληροφορικής.
  • Η ερευνητική δραστηριότητα τόσο αυτόνομα εντός του σωματείου, όσο και σε συνεργασία με άλλους εθνικούς ή διεθνείς φορείς σε τομείς που σχετίζονται με την πληροφορική και το ανοιχτό λογισμικό ως πηγή γνώσης.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη σε ευχαριστώ για την καταχώρηση. Σύντομα θα ενεργοποιηθεί το Forum της Λέσχης για ανταλλαγή απόψεων και προγραμματισμό δράσεων σχετικά με το ανοιχτό λογισμικό στην πόλη μας.

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό