Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Μεγάλη ήταν και η κινητοποίηση στην πόλη της Κοζάνης σήμερα 12 Δεκεμβρίου 2007 . Πολλοί εργαζόμενοι, συνταξιούχοι αλλα και φοιτητές απέργησαν και κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Στη συνέχεια έγινε πορεία στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα.
Όπως πολλοί ανέφεραν είχε καιρό να γίνει μια τέτοια κινητοποίηση την Κοζάνη στην οποία συμμετείχαν και τοπικοί φορείς.Ο λαός κατάλαβε τις προθέσεις της Νέας Δημοκρατίας και γι αυτό κατέβηκε στους δρόμους, για να διαδηλώσει την αντίθεσή του στο ασφαλιστικό που πρότεινε η κυβέρνηση, το οποία θίγει άμεσα τα συμφέροντα των εργαζομένων. Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζεται, αλλά συνεχίζονται και οι διαδηλώσεις και οι απεργίες από διάφορους κλάδους. Αυτός ο αγώνας είναι του λαού και θα δοθεί τόσο για να προστατέψει τα δικαιώματα που με τόσο κόπο αποκτήθηκαν όσο και για να υπάρξει μια λύση για την εξυγίανση των ασφαλιστικών ταμείων.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This