Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Στείλτε SMS και ενισχύστε τους Γιατρούς του Κόσμου!

Οι Γιατροί του Κόσμου με την ευγενική υποστήριξη και σε συνεργασία με τον αριθμό πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου 11850 της Mediatel, εγκαινιάζουν ένα νέο τρόπο δωρεάς μέσω της τηλεφωνίας, θέτοντας σε λειτουργία SMS και μία τηλεφωνική γραμμή. Στόχος αυτής της ενέργειας είναι τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις κλήσεις, να υποστηρίξουν το ανθρωπιστικό έργο της οργάνωσης στην Ελλάδα και στις αναπτυσσόμενες χώρες, εκεί που οι πληθυσμοί μάς έχουν περισσότερο ανάγκη.

Έτσι, από σήμερα μπορείτε να στείλετε τα SMS σας: στο 4545 γράφοντας ΓΤΚ (χρέωση 1,19 ευρώ με ΦΠΑ) στο 4747 γράφοντας ΓΤΚ (χρέωση 2,38 ευρώ με ΦΠΑ) στο 4900 γράφοντας ΓΤΚ (χρέωση 3,5 ευρώ με ΦΠΑ)

Επίσης, για να κάνετε τη δωρεά σας μπορείτε να καλείτε και από σταθερό τηλέφωνο
στο 9011 511 521 (χρέωση 1,19 ευρώ/κλήση με ΦΠΑ)

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά σας είναι πολύτιμη για τους Γιατρούς του Κόσμου καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πάντα στο πλευρό των πιο ευάλωτων πληθυσμών με φάρμακα και ιατρική φροντίδα. Συγκεκριμένα:

  1. Με 1 ευρώ παρέχουμε θεραπεία σε 1 παιδί με ελονοσία
  2. Με 2 ευρώ εξασφαλίζουμε την τροφή μίας ημέρας για 4 παιδιά
  3. Με 3 ευρώ εξασφαλίζουμε φάρμακα ενός έτους για 1 παιδί

Από τα εκατοντάδες SMS που ανταλλάσουμε καθημερινά όλοι μας, δεν αξίζει να στείλουμε ένα για διαφορετικό σκοπό; Δε θέλει πολύ σκέψη. Πάρτε τώρα το κινητό σας και στείλτε το δικό σας μήνυμα ελπίδας και υποστήριξης. Κάποιοι άνθρωποι θα σας ευγνωμονούν γι' αυτό.



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This