Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2008
Πείτε ΟΧΙ στις παράνομες κρατήσεις των Η.Π.Α.
Η αμερικάνικη κυβέρνηση, στον «πόλεμο» της «κατά της τρομοκρατίας», απαγάγει και «εξαφανίζει» ανθρώπους και τους κρατάει σε μυστικές τοποθεσίες όπου υποβάλλονται σε βασανιστήρια και άλλες μορφές κακομεταχείρισης, χωρίς ποτέ να περάσουν από δίκαιη δίκη και να κατηγορηθούν για κάποιο αδίκημα. Οι πρακτικές αυτές δεν έχουν κάνει τον κόσμο μας πιο ασφαλή. Αντιθέτως, παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Το κέντρο κράτησης των Η.Π.Α. στο Γουντάναμο είναι το σύμβολο αυτής της παρανομίας.

Η Διεθνής Αμνηστία αυξάνει την πίεση ζητώντας από βουλευτές σε όλο τον κόσμο να υπογράψουν μια διακήρυξη ενάντια στις παράνομες κρατήσεις των ΗΠΑ. Σήμερα παραδίδουμε στην αμερικάνικη κυβέρνηση τις υπογραφές 1.200 βουλευτών από όλο τον κόσμο, ανάμεσα τους και 26 έλληνες. -------> Διαβάστε στα συνημμένα αρχεία περισσότερα και δείτε φωτογραφίες από τη δράση μας!

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Με τη βοήθεια σου μπορούμε να σταματήσουμε τις παράνομες κρατήσεις της αμερικάνικης κυβέρνησης. Μπες στο www.tearitdown.org και υπέγραψε τη διακήρυξη της Διεθνούς Αμνηστίας. Ζήτησε να κλείσει το Γουαντάναμο ως πρώτο βήμα για τον τερματισμό των παράνομων κρατήσεων των ΗΠΑ.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This