Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008



www.eforum.gr: ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΑΛΟΓΟΥ και ΠΡΟΤΑΣΩΝ. Mια ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ πρωτοβουλία, σε συνέχεια της πρόσκλησης του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ για κατάθεση απόψεων, ιδεών, για διάλογο, για ενεργή συμμετοχή.

Το ΦΟΡΟΥΜ είναι ΑΝΟΙΧΤΟ σε όλους όσους συμμερίζονται την πεποίθηση ότι ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ για μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ, ΔΙΚΑΙΗ, ΑΝΟΙΧΤΗ, για μια ΖΩΗ με ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, είναι ΩΡΙΜΕΣ και απαιτούν την συμβολή του καθενός και όλων μαζί σε μια διαδικασία κατάθεσης εμπειριών, προσφοράς ιδεών, και συμμετοχής.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το διαδίκτυο, από μια ομάδα ενεργών "ακτιβιστών" που σαν φίλοι, μέλη, στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή απλά σαν ενεργοί πολίτες, διαθέτουν ατομικά ή ομαδικά "μπλογκ". Ωστόσο, η πρωτοβουλία ανήκει σε ΟΛΟΥΣ εσάς που θέλετε να "μιλήσετε". Που πιστεύετε ότι έχετε να πείτε κάτι χρήσιμο ή σπουδαίο. Τα κείμενα της συζήτησης θα προωθηθούν με κάθε τρόπο στο ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΠΑΣΟΚ καθώς και σε όσους περισσότερους πολίτες μέσω του διαδικτύου ή άλλων μέσου επικοινωνίας.

Θα χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες του διαδικτύου για να διευρύνουμε και να εμπλουτίσουμε τον διάλογο, είμαστε όμως ανοιχτοί και σε εσάς που δεν διαθέτετε την πρόσβαση, τις τεχνικές γνώσεις ή τον εξοπλισμό για αυτό.

Συμμετέχετε στον διάλογο και τις συζητήσεις που αφορούν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, τον ΡΟΛΟ των ΠΟΛΙΤΩΝ, τις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ που φέρνουν την ΑΛΛΑΓΗ.

ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ που θέλεις να δεις στην Ελλάδα....

Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

theodore είπε...

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ δεν καταδέχεται να δημοσιεύσει τις ομιλίες τόσο του Βενιζέλου,όσο και του Σκανδαλίδη στην συνεδρίαση της ΚΟΕΣ.
Φαίνεται η Ξενογιαννακοπούλου και ο Αθανασάκης των οποίων οι ομιλίες δημοσιεύθηκαν είναι πιο σημαντικά στελέχη.
Αλλη μιά προσπάθεια φίμωσης.Αλλο ένα δείγμα του πως αντιλαμβάνεται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το σημερινό ΠΑΣΟΚ.
Η λέξη "ντροπή" έχει χάσει προ πολλού το νόημα της.

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Φίλε Θεόδωρε, όλες οι ομιλίες είναι αναρτημένες στη ελίδα του ΠΑΣΟΚ. Αν πας στο banner της σελίδας του ΠΑΣΟΚ (www.pasok.gr) "Πορεία προς το Συνέδρειο" και μετά στην επιλογή "Συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου 18 και 19 Ιανουαρίου" θα δεις πως υπάρχουν όλες οι ομιλίες. Συγκεκριμένα του σ. Βενιζέλου είναι εδώ http://www.pasok.gr/portal/gr/55751/2/1/showdoc2.html
και του σ. Σκανδαλίδη εδώ http://www.pasok.gr/portal/gr/55691/2/1/showdoc2.html

Αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί ανεφέρθηκες σε αυτούς αποκλειστικά.