Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Στις 18 Μαϊου το ΠΑΣΟΚ καλεί για μία ακόμη φορά τους φίλους, τα μέλη του και κάθε ενεργό δημοκρατικό πολίτη να συμμετέχει με την ψήφο του στη διαδικασία ανασυγκρότησης των αποκεντρωμένων οργάνων του, επιλέγοντας τα πρόσωπα που θα βοηθήσουν στην ανασυγκρότησή του.

Η μεγάλη πρόκληση είναι να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κίνημα ιδεών και πολιτικών θέσεων, στα πλαίσια του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της οικολογίας. Αναλύουμε τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, συμμετέχουμε στις νέες κοινωνικές εξελίξεις και τους δημοκρατικούς αγώνες του Ελληνικού λαού και δίνουμε αποτελεσματικές απαντήσεις στα προβλήματά του.

Προβλήματα που διαρκώς εντείνονται λόγω της καταστροφικής αντιλαικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, της πολιτικής της ακρίβειας, της ανεργίας, του ξεπουλήματος , της ασυδοσίας και της συναλλαγής.

Το ΠΑΣΟΚ με τις καταστατικές αλλαγές του ενθαρρύνει τη συμμετοχή, την πρωτοβουλία και την έκφραση, όλων όσων απαιτούν να ξαναβρεί η πολιτική την αξιακή, ιδεολογική και ηθική της ταυτότητα, και να γίνει ξανά τρόπος ζωής η συμμετοχική δημοκρατική διαδικασία.

Σε ένα κοινό ανοικτό πλαίσιο ιδεών φέρνουμε στο προσκήνιο μια νέα γενιά στελεχών.

Απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς ανθρώπους να συνδιαμορφώσουν με τη συμμετοχή τους, με μια νέα οργάνωση της κοινωνίας των πολιτών, το νέο ΠΑΣΟΚ, τη νέα προοδευτική Αριστερά του 21ου αιώνα.

Το στοίχημα είναι μεγάλο: αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ. αλλαγή στην Ελλάδα,αλλαγή στην Ευρώπη! Ολοι μαζί μπορούμε να το κερδίσουμε.

Ζιούζιος Δημήτρης

Μάρκετινγκ μάνατζερ

Master στην επιχειρηματική πληροφορική

Υποψήφιος για μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κοζάνης


*Το άρθρο δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

4 σχόλια:

blogger είπε...

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη Δημήτρη!

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιώργο :)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ κτλ,κτλ,κτλ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ ήτανε η δύναμη αλλαγής για την Ελλάδα και τον έλληνα. Μπορεί στα χρόνια της διακυβέρνησης να έγιναν και λάθη αλλα κανείς δεν μπορεί να σβήσει έτσι απλά το έργο το οποίο παρήγαγε και τις δυνατότητες τις οποίες έδωσε στο λαό.
Μετά τα λάθη και τα σωστά είναι έτοιμο να βγει μπροστά για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό