Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008
Σήμερα 2 Ιουνίου 2008 στις 5 το πρωϊ τα ΜΑΤ εισέβαλαν στην κατάληψη του Αγίου Δημητρίου στην οποία συμμετείχαν το Ρυάκιο και ο Άγιος Δημήτριος και αφού ξυλοκόπησαν τους καταληψίες που βρισκότανε εκεινη την ώρα εκει, συνέλαβαν 6 άτομα τα οποία και πήγανε στην ασφάλεια Κοζάνης και μετά στον εισαγγελέα ο οποίος τους άφησε ελεύθερους και όρισε τακτική δικάσιμο στις 23 Σεπτεμβρίου 2008 με την κατηγορία της παρακώλυσης λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης.
Όμως δεν τελειώνει εδώ.
Αργότερα και αφού έφυγαν με τους κρατούμενους βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτες, συνδικαλιστές, στελέχη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης και άλλοι τα ΜΑΤ εξαπέλυσαν νέα επίθεση πιο σκληρή απο την πρώτη και συνέλαβαν 3 άτομα απο τα οποία το ένα το ξυλοκόπησαν τόσο ωστε να τον στείλουν στο νοσοκομείο !!! Είχε αίματα στο κεφάλι και φώναζε για το χέρι του... Οι δύο κρατούνται στην ασφάλεια Κοζάνης μέχρι αύριο που θα παρουσιαστούν στον εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ομολογούν πως έχουν να δούν τέτοια επέμβαση των ΜΑΤ περισσότερα απο 20 χρόνια!!! Τελικά οι δεξιοί μένουν πάντα ίδιοι και συνεχίζουν με τις ίδιες τακτικές. Ταυτόχρονα στην περιοχή μας βρίσκεται και ο Αθανασόπουλος ο οποίος μίλησε για νέα μορφή διοίκησης της ΔΕΗ Α.Ε. στην Πτολεμαϊδα. Μήπως είναι τυχαίο;;;;;

Ντροπή και Αίσχος για την συμπεριφορά των ΜΑΤ που θυμίζουν άλλες εποχές αλλα και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φέρει την ευθύνη.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This