Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 3 Ιουνίου 2008
Εχθές το απόγευμα είχε ο νεοσύστατος σύλλογος καρκινοπαθών Κοζάνης αγιασμό του γραφείου τους. Στην κατάμεστη αίθουσα, που παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης, προσήλθε πλήθος κόσμου καθώς και οι τοπικοί φορείς δώσανε το παρόν.
Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα που δίνουν οι καρκινοπαθείς. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό τους αλλα ειναι και δικός μας.
Πήραμε ένα μάθημα ζωής απο την κ. Περσεφόνη Μήττα, πρόεδρο του συλλόγου καρκινοπαθών Μακεδονίας - Θράκης, που είχαμε την ακούσουμε απο κοντά. Αυτοί οι άνθρωποι οχι απλά δεν το βάζουν κάτω αλλα συνεχίζουν με περισσότερο ζήλο για τη ζωή. Όλα τα πράγματα που θεωρούμε ασήμαντα είναι τόσο σημαντικά.

Αυτόν τον σύλλογο αξίζει να τον στηρίξουμε όλοι μας και κυρίως οι υγιείς. Πρέπει ο καρκινοπαθείς να έχει την στήριξη που χρειάζεται απο τους συνανθρώπους του.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας.

Φανή Δινοπούλου:πρόεδρος συλλόγου καρκινοπαθών κοζάνης

&
αντιπρόεδρος ομοσπονδίας καρκινοπαθών ελλάδας

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Και εμπράκτος θα βοηθήσουμε το σύλλογο σας επειδή πραγματικά αξίζει αυτή η προσπάθεια.