Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008
Μια βαρύτατη καταγγελία έκανε στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στη συζήτηση για την πώληση του ΟΤΕ. Αποκάλυψε ότι εκπρόσωπος, στην Ελλάδα, της εταιρείας Jones Lang La Salle που διαχειρίζεται ως σύμβουλος το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας της Deutsche Telekom είναι η σύζυγος του υπουργού Οικονομίας, κυρία Δίκα Αλογοσκούφη!
Ο βουλευτής αποκάλυψε ότι για την ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ "οι εκτιμήσεις μιλούν για αντικειμενική αξία μισού δις και εμπορική αξία ενάμιση δις ευρώ!"...
Αναμένεται η απάντηση του υπουργείου Οικονομίας...

Όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παπακωνσταντίνου Γιώργος στο ραδιοφωνικό σταθμό ALTER το θέμα είναι ηθικής τάξης. Αντι να απαντήσει άμεσα ο Αλογοσκούφης μιλάει για λασπολογία !!!


Μιχ. Καρχιμάκης: "Η σύζυγος του Γ. Αλογοσκούφη θα διαχειρίζεται την ύψους 1,5 δις ευρώ ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ, μετά την πώληση του στην Deutsche Telecom. Είναι η εκπρόσωπος της εταιρείας - συμβούλου της, στην Ελλάδα !!!"

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που το βρήκες;

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Αυτα τα είπε ο κ. Καρχιμάκης στη βουλή δημόσια και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ στο ραδιόφωνο του ALTER.
Αυτά υπάρχουν και στο επίσημο site του ΠΑΣΟΚ (www.pasok.gr)