Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 28 Ιουνίου 2008
Δεν ειναι δυνατόν !!! Σήμερα διάβασα οτι θα πραγματοποιηθεί η αύξηση των οικιακών τιμολογίων της ΔΕΗ κατά 7% από την 1η Ιουλίου...
Το συγκεκριμένο θέμα το έθιξα αρκετές φορές. Ήδη πηγαίνουμε στην 4η συνεχόμενη αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ και ο κ. Καραμανλής λεει πως θα βοηθήσει τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους !!! Απο τη μια δίνει 1 για να πάρει απο την άλλη 10!! Μας κοροϊδευει μπροστά στα μάτια μας και δεν κάνουμε απολύτως τίποτα!!! Ενώ ολα τα νοικοκυριά αναστενάζουν απο το βάρος των χρεών αυτοί συνεχίζουν να κάνουν ανατιμήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Λένε οτι ο ανταγωνισμός μειώνει τις τιμές. Μέχρι στιγμης στην Ελλάδα μονο αυξήσεις είδαμε στις τιμές των προϊοντων και πάγωμα των μισθών.
Η ΔΕΗ που δεν κάνει πλεον προσληψεις παρα ελάχιστες (ο τελευταίος διαγωνισμός έγινε πριν 3 χρόνια και ακομη να τελειώσει), δίνονται αρκετές εργολαβείες και όλες αυτες οι κινήσεις σύμφωνα με τους υπευθύνους προσδοκούν στην μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης. Άρα μειώνουν το κόστος και αυξάνουν τα τιμολόγια βγάζοντας μεγαλύτερο κέρδος. Που ειναι το κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΗ; Αυτη τη στιγμή δεν μπορούμε να επιλέξουμε άλλον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας αρα είμαστε όμηροι της κυβέρνησης και της ΔΕΗ.
Πρέπει όλοι να διμαρτυρηθούμε γι αυτη τη κατάσταση. Δεν μπορείται κ. Καραμανλή να μας κοροϊδεύεται. Καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ !!!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This