Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 24 Ιουνίου 2008
Πολλά ακούστηκαν και συνεχίζουν να ακούγονται όλο αυτό τον καιρό γύρω απο το σκάνδαλο Siemens. Παρ' όλα αυτά μονο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου απο την αρχή είπε όλα στο φώς και πρότεινε την σύσταση εξεταστικής επιτροπής στη βουλή. Τα υπόλοιπα κόμματα μιλάνε περι ανέμων και υδάτων μη δίνοντας καμία λύση, η δε ΝΔ μένει σταθερή στην άποψή της για να συνεχιστεί η έρευνα. Αυτά δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος:

«Η άποψή μας είναι ότι θα πρέπει, όπως και γίνεται, να συνεχιστεί η δικαστική έρευνα απρόσκοπτα και να πληροφορηθούμε όλες τις πτυχές του θέματος. Να τεθούν υπό το πνεύμα και γράμμα του νόμου οι παραβάτες και να έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες την απόλυτη βεβαιότητα ότι σε ό,τι αφορά στην κυβέρνηση, αυτή η λογική μας διέπει»

Κάποια σημεία απο τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου:

"Δεν θ’ ανεχθώ καμία πρακτική, κανέναν που καταχράστηκε την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού και των ψηφοφόρων μας. Καμία ενέργεια που κηλιδώνει το κύρος του Κινήματός μας, αλλά και τους θεσμούς της Δημοκρατίας.
.....

Συμφέροντα, που προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν τη βούληση του Ελληνικού λαού. Συμφέροντα, που προσπαθούν να παρακάμψουν τη βούληση του Ελληνικού λαού. Συμφέροντα, που προσπαθούν να κάμψουν την αξιοπρέπεια και το ηθικό του Έλληνα πολίτη.

Για τον λόγο αυτό, απαιτώ και απαιτούμε: Όλα στο φως. Εμείς, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.

.....

Απαιτούμε: φως σε όλα. Για την υπόθεση της SIEMENS, για τα ομόλογα, για τις υποκλοπές, για το Υπουργείο Πολιτισμού, για την κομματική προστασία των καρτέλ, για την εγκληματική παράδοση του ΟΤΕ.

.....

Καλώ τον πρωθυπουργό να προχωρήσει άμεσα στην αποδοχή της πρότασής μας για Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της SIEMENS. Τον καλώ ν’ αποδεχθεί άμεσα τις προτάσεις μας για την διαφάνεια, την καταπολέμηση της διαφθοράς και την προστασία της αυτονομίας του πολιτικού συστήματος. "




Τελικά θα προχωρήσει η έρευνα ή θα μείνει όπως και άλλες στα αζήτητα;
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This