Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων όσων αφορά την εταιρεία στην οποία που εργάζεται η γυναίκα του. Ύστερα απο μια ομιλία του Αλογοσκούφη σχετικά με την υπόθεση που είχε έρθει και παλαιότερα στα έδρανα της βουλής, η οποία διαβεβαίωνε οτι πρόκειται για συκοφαντίες, τώρα έρχεται στο φως το τεύχος ανώνυμων εταιρειών της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως της 18ης Οκτωβρίου 2007 (Φύλλο 12131), στο οποίο γίνεται σαφές οτι οι δημόσιες συμβάσεις παροχής υπηρεσιών ενδιαφέρουν ζωηρά τη σύζυγο του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών.

Στο Τροποποιημένο στις 18/10/2007, διαρκούσης της Υπουργίας του κ. Αλογοσκούφη, άρθρο 2 του καταστατικού, αναφέρονται οι εξής σκοποί της εταιρείας Αθηναϊκή Οικονομική:

1. Η διενέργεια πάσης φύσεως οικονομικών ερευνών, αναλύσεων και προβλέψεων, οικονομοτεχνικών μελετών και μελετών σκοπιμότητας και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε λοιπούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, καθώς και σε φυσικά πρόσωπα.

2. Η εκπόνηση μελετών περιφερειακής ανάπτυξης, καθώς και η σύνταξη ή και η παρακολούθηση υλοποίησης ή η αξιολόγηση αυτών, με βάση τους ελληνικούς αναπτυξιακούς νόμους και τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

[…..]

5. Η εξεύρεση στελεχών επιχειρήσεων – ιδιωτικών, δημοσίων και ΟΤΑ.

[…..]


Η αποκάλυψη αυτή καταδεικνύει πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι, ενώ ο σύζυγός της κατέχει καίρια υπουργική θέση, η κυρία Δίκα Αγαπητίδου-Αλογοσκούφη εξακολουθεί, βάσει πρόσφατης τροποποίησης του καταστατικού της εταιρείας της, να επιδιώκει τη σύναψη συμβάσεων παροχής υπηρεσιών με δημόσιους φορείς, ακόμη μάλιστα και σε τομείς άμεσου ενδιαφέροντος και εποπτείας του συζύγου της, όπως τα επενδυτικά προγράμματα του Αναπτυξιακού Νόμου, τον οποίο έχει συντάξει ως γνωστόν ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομίας.

"Σεμνά και Ταπεινά" αυτη η κυβέρνηση προχωρά....


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This