Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 19 Αυγούστου 2008
Και ας υποσχότανε η κυβέρνηση πριν τις εκλογές πως δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι. Βλέπουμε καθημερινά πως αυτό ήτανε ψέμα. Αυξάνουν συνεχώς τους έμμεσους φόρους (και το τονίζω διοτι έχει σημασία, αφού όλοι πληρώνουμε τους έμμεσους φόρους ανεξαρτήτως εισοδήματος) και δεν κάνουν τίποτα για την ανάπτυξη της χώρας. Φαίνεται καθαρά η έλλειψη σχεδιασμού και στόχων. Αυτό που έχει να μας πεί η κυβέρνηση για την οικονομία είναι οτι κάνανε λάθος! Αυτό το λάθος όμως έχει ως αντίκτυπο την δημιουργία μεγαλύτερου ελλείμματος, χειρότερες υπηρεσίες του δημοσίου και συνεπώς χειρότερη θέση για τον πολίτη αυτής της χώρας.

Αυξάνουν τους φόρους σε αγαθά και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ωστε να καλύψουν τρύπες. Έχουμε αύξηση φόρων στα καύσιμα, στα τσιγάρα, τώρα στα τέλη κυκλοφορίας, αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ και πάει λέγοντας. Ο μισθός και οι πρωτοβουλίες για ανάπτυξη μένουν παγωμένες.

Μέχρι πότε θα γίνεται αυτό; Που θα φτάσουμε εαν συνεχιστεί;
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This