Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο, 2 Αυγούστου 2008

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε στην Νεολαία ΠΑΣΟΚ για την μεγάλη αλλαγή και την ανάγκη οι νέοι να βγούνε μπροστά γιατί οπως χαρακτηριστικά είπε " είναι δικιά σας η ώρα είναι η ώρα για αλλαγή στην Ελλάδα. δικό σας είναι το μέλλον, δικό σας είναι και το σήμερα και το αύριο, μην περιμένετε άλλο...".

Με ειλικρίνεια όπως πάντα ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε το έναυσμα για μια νέα αρχή, για την αλλαγή, χωρίς οι νέοι να μιμηθούν τα χειρότερα των παλαιότερων αλλα να αξιοποιήσουν τις καλύτερες των παραδόσεων του ΠΑΣΟΚ αυτες που πάντα εμπνέουν το ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα, γιατι όπως είπε γίνανε και λάθη όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης ο Γιώργος Παπανδρέου είπε όχι στις "ομαδούλες" και σε αυτούς που γλείφουν προς τα επάνω και κλωτσούν προς τα κάτω...

Νομίζω πως η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είχε όλα αυτά τα στοιχεία που οι νέοι άνθρωποι εαν ακολουθήσουμε θα μπορέσουμε πραγματικά να κάνουμε την δική μας επανάσταση και να διαδραματίσουμε τον δικό μας ρολό στην κοινωνία.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This