Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008
Να δούμε που ακόμη θα φτάσουμε!!! O υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της χώρας κατέθεσε αγωγή κατά του βουλευτή της αξιοματικής αντιπολίτευσης Καρχικάμη. Αν δεν ειναι αυτό προσπάθεια φίμωσης του κοινοβουλευτικού ελέγχου τότε τι είναι; Αυτό φέρνει στο νού παλιές τακτικές της δεξιάς και το σύνθημα "ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει δεξιά" και όλα αυτά με τις ευλογίες του Καραμανλή !!!

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε γι αυτό το θέμα απο τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον βουλευτή Μιχάλη Καρχιμάκη ο τελευταίος δήλωσε : "με την αγωγή στέλνεται μήνυμα προς την κοινωνία ότι «η κυβέρνηση Καραμανλή ελέγχει την Δικαιοσύνη, την Βουλή και το κράτος και ότι οι δημοκρατικές αξίες και οράματα δεν έχουν θέση σε αυτό το ασύδοτο καθεστώς»"

και ο Γ. Παπακωνσταντίνου είπε : "«Αν ο Γ. Αλογοσκούφης πιστεύει ότι με αυτές τις απειλές θα σταματήσει την κριτική που του ασκείται από το ΠΑΣΟΚ για την οικονομική του πολιτική, τον τρόπο λειτουργίας του ιδίου και του υπουργείου του κάνει λάθος»"
και "«αν ο Υπουργός πιστεύει ότι φυλακίζοντας μερικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα πάει μπροστά η ανάπτυξη και θα αυξηθούν η ανταγωνιστικότητα και οι επενδύσεις, επίσης κάνει λάθος»".

Δεν πρέπει να σταματήσουμε να βγάζουμε τα άπλυτα στη φόρα, και εαν έχουν αποδείξεις οτι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα ας τις φέρουν στη βουλή. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει !!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This