Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008
Σήμερα 19/9 έγιναν τα εγκαίνια της 24ης Εμποροβιοτεχνικής έκθεσης Δυτ. Μακεδονίας όπως κάθε χρόνο. Φέτος δεν βοήθησε ο καιρός για μια λαμπρή τελετή, έτσι όπως θα την ήθελαν οι διοργανωτές του. Παρ' όλα αυτά αρκετός κόσμος παρευρέθηκε σήμερα, τόσο για τα εγκαίνια όσο και για να επισκεφθεί την έκθεση.
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο φέτος δεν είναι τόσο η συμμετοχή, αφού παραμένει στα ίδια περίπου ικανοποιητικά επίπεδα, αλλα του οτι όλα τα περίπτερα ήτανε πολύ όμορφα στημένα. Αυτό δείχνει απο τη μια οτι οι εμποροβιοτέχνες που συμμετέχουν έχουν κατανοήσει πόσο σημαντική είναι η εικόνα του περιπτέρου τους και απο την άλλη τα αρκετά χρόνια παρουσίας στην έκθεση τους έχει δώσει την εμπειρία που χρειάζονται ώστε να πετυχαίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.
Αξίζει να επισκεφθεί κανείς την έκθεση και να δει τα τοπικά προϊοντα καθώς και πλήθος άλλων καταστημάτων που έχουν πραγματικά ενδιαφέρον.
Εύχομαι και η 24 έκθεση να έχει μεγάλη επιτυχία.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This