Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008
Μπορεί να αναβλήθηκε η sδίκη των κατοίκων Ρυακίου - Αγίου Δημητρίου για τις 9 Δεκεμβρίου απο το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, για τους εννιά συνολικά κατοίκους του Αγίου Δημητρίου και του Ρυακίου. Ένας απο τους λόγους για τους οποίους δικάζονται και είναι και ο "σπουδαιότερος" είναι η παρακώλυση λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων. Μπορεί η ΔΕΗ Α.Ε να έχασε κάποια έσοδα απο την κατάληψη στους ταινιόδρομους, αλλα ξεχνάει τα τόσα χρόνια που έβγαζε τόσα πολλά κέρδη, εις βάρος του περιβάλλοντος και των κατοίκων εκείνων κυρίως των περιοχών που ουσιαστικά ζουν μέσα στο ορυχείο.

Περισσότερο η δίκη γίνεται για παραδειγματισμό και είναι άδικη για τους νέους ανθρώπους που δικάζονται, οι οποίοι ζήτησαν τα αυτονόητα: εργασία και προστασία του περιβάλλοντος. Αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ακουστούν απο την κυβέρνηση, αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη στους ταινιόδρομους για να τραβήξουν την προσοχή. Τελικά το πέτυχαν μετά απο αρκετές μέρες κατάληψης λόγου του οτι άργησε η κυβέρνηση να πάρει κάποια απόφαση, αλλα και οτι περίμενε να σταματήσουν την κατάληψη οι ίδιοι οι κάτοικοι!!! Καμιά μέριμνα απο πλευρά κυβερνήσεως, μόνο η επιλογή των ΜΑΤ και η βίαιη διάλυση της κατάληψης ήτανε η τακτική και όχι ο διάλογος.

*Ας μην ξεχνάμε και τις προεκλογικές δεσμεύσεις απο στελέχη της ΝΔ...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This