Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008


Σήμερα ακούσαμε απο τον Γιώργο Παπανδρέου στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Εγνατία Ζώνη Ανάπτυξης - Ανάπτυξη για τον Άνθρωπο», συγκεκριμένες προτάσεις και το όραμα του με επίκεντρο τον άνθρωπο. Παρουσιάστηκαν απο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ οι τέσσερις στρατηγικές προτεραιότητες και το σχέδιο για την μετεξέλιξη της Θεσσαλονίκης σε αναπτυξιακό κόμβο των Βαλκανίων. Έμφαση έδωσε στην αύξηση των πόρων για το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, στην διαφάνεια της διαχείρισης των κοινοτικών κονδυλίων και υπογράμμισε ότι η αξιοποίηση τους έχει εξελιχθεί σε σύγκρουση συμφερόντων. Συγκεκριμένες λύσεις και συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Επίσης το πρωί επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οπου δεσμεύθηκε για αύξηση των πόρων για την Παιδεία στο 5% του ΑΕΠ και όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «Προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ είναι η επένδυση στην εκπαίδευση, στην γνώση και στην καινοτομία».


Περνάμε μπροστά με θέσεις, πρόγραμμα και προτάσεις

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This