Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008
Θα συμφωνήσω με το άρθρο του κ. Πάνου Τρυφιάτη (οικονομολόγος και μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΣΤΑΜΕ) για την ανάγκη της αποκατάστασης της αξιοπιστίας στην πολιτική. Πραγματικά, στα γκάλοπ πέρα απο τα αποτελέσματα της νίκης για το ένα ή το άλλο κόμμα που βλέπουμε, ταυτόχρονα κρύβουν και μια μεγάλη ήττα για ολόκληρη την πολιτική. Αυτή η ήττα είναι η αδιαφορία του λαού για τα πολιτικά δρώμενα και η άποψη οτι οι πολιτικοί είναι λαμόγια και δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί. Πρέπει να δώσουμε ξανά στην πολιτική τη θέση που της αρμόζει και της αξίζει, με νέους "καθαρούς" ανθρώπους και καθαρές πολιτικές.

Αντιγράφω απο το άρθρο του κ. Τρυφιάτη :

"Για να κεντριστεί το ενδιαφέρον του πολίτη να συμμετέχει και να δραστηριοποιείται, την ευθύνη την έχουν τα κόμματα. Πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες εμπλουτισμού της πολιτικής με αξίες αλλά και θωράκισης του πολιτικού συστήματος με αξιόπιστες θεσμικές παρεμβάσεις"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα σύντροφε!!