Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Ζιούζιο,με λύπη μου διαπίστωσα ότι η εικόνα που έχετε εκθέσει στο blog σας και η οποία έχει διαδοθεί στο internet προσβάλει τη μνήμη ενός ανθρώπου ο οποίος έχει "κοιμηθεί" εδώ και 12 περίπου χρόνια.Το πρόσωπο που απεικονίζεται στην εικόνα αλλά και η φωτογραφία που φαίνεται ψηλά δεν έχει καμμία σχέση με τον ηγούμενο της μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ.
Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι ο παπα Εφραίμ ο Κατουνακιώτης ένα σεβάσμιο πρόσωπο σε όλο το Άγιον Όρος ο οποίος όλη τη ζωή του την πέρασε μέσα στην έρημο του Αγίου Όρους στην στέρηση.
Γι'αυτό θεωρώ ότι για την αποκατάσταση της αλήθειας θα ήταν καλό με τον ίδιο τρόπο που διαδόσατε την εικόνα να διαδόσετε και την αλήθεια.

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Δεν είχα καμία πρόθεση να σπιλώσω την υπόληψη του μακαριστού Εφραίμ του Κατουνακιώτη, τον οποίο δυστυχώς δεν γνώριζα. Σκοπός μου ήταν να καυτηριάσω το θέμα της Μονής Βατοπεδίου. Θα με ενδιέφερε αν μπορούσατε να μου στείλετε e-mail με το όνομά σας και κάποιες πληροφορίες για τον πατέρα Εφραίμ τον Κατουνακιώτη, ώστε να γράψουμε ένα άρθρο που να εξηγεί την διαφορά και να το διαδώσουμε.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να σας εξηγήσω ότι η συγκεκριμένη εικόνα προέρχεται από γραφικά που σχεδίασε κάποιος – άγνωστος σε μένα- και όχι από φωτογραφία οπότε η πιθανή ομοιότητα είναι συμπτωματική.