Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Ξεκίνησαν οι εκλογές στις ΗΠΑ και αναμένεται μετά απο πολλά χρόνια η συμμετοχή θα είναι μεγάλη, σύμφωνα με τα στοιχεία μέχρι τώρα. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Ομπάμα να προηγείται αλλα καλό θα είναι να περιμένουμε μέχρι και το κλείσιμο της κάλπης για να δούμε τα τελικά αποτελέσματα. Ας έχουμε στο μυαλό μας πώς θα κινηθεί αυτή η αυξημένη συμμετοχή και αν θα παίξει σημαντικό ρόλο ο φυλετικός παράγοντας.

Στη διεθνή κοινότητα φαίνεται καθαρά πως η επιλογή είναι ο Ομπάμα. Ο Ομπάμα ο οποίος δείχνει οτι εαν εκλεγεί πρόεδρος θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κινούνται μέχρι σήμερα οι ΗΠΑ, προτάσσοντας τον διάλογο. Θα είναι ουτοπία; Θα είναι αλήθεια; Αυτό θα το δούμε όταν και εφόσον εκλεγεί. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δίνει ελπίδα όχι μονο στους Αμερικανούς αλλα και σε ολόκληρο τον κόσμο που έχει σήμερα στραμμένη την προσοχή του σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Καλά αποτελέσματα
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη μακάρι να τα καταφέρει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, ΑΛΛΑ εγώ προσωπικά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, όσον αφορά την ουσιαστική αλλαγή της πολιτικής των ΗΠΑ, άλλωστε το "έχουμε ξαναδεί το έργο".

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Πάντως ένα είναι το σίγουρο: αν βγει ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Τουλάχιστον ο Ομπάμα δίνει την ελπίδα... είναι κατι...