Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008
Τελικά διεγράφη ο Πέτρος Τατούλης απο τον Καραμανλή και έτσι η κυβέρνηση μένει (;) με 151 βουλευτές. Διαβάζοντας στο blog του Τατούλη την απάντηση του σχετικά με τη διαγραφή του φαίνεται πως θα κρατήσει αρνητική στάση απέναντι στην κυβέρνηση. Παρ' όλα αυτά που λέει θέλω να δω πως θα πράξει και ελπίζω να μην έχουμε ακομη έναν Δαϊλάκη.
Ο Καραμανλής ήθελε να δείξει πυγμή και να κρατήσει την εικόνα του άφθαρτου πολιτικού ηγέτη που δεν σηκώνει πολλά. Κύριε Καραμανλή ο ελληνικός λαός ξύπνησε και ξέρει ποιος πραγματικά είστε. Αφήστε τα επικοινωνιακά κόλπα δεν πιάνουν. Ακομη και ψηφοφόροι της ΝΔ γυρίζουν την πλάτη στον Καραμανλή για την αντιλαϊκή πολιτική, επειδή έταξε λαγούς με πετραχήλια και τελικά δεν υλοποίησε τίποτα απο αυτά, επειδή φώναξε κατά της διαφθοράς αλλα γρήγορα σταμάτησε να μιλάει γι αυτό μιας και τα σκάνδαλα έρχονται συνεχώς στην καθημερινότητα.
Είναι καιρός να αλλάξουμε πορεία. Είναι καιρός να φύγει αυτή η κυβέρνηση της διαφθοράς και της ανικανότητας και να περάσουμε σε μια νέα εποχή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This