Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008
Σήμερα επισκέφθηκε ο Καραμανλής την Κοζάνη και συναντήθηκε με παραγωγούς και το επιμελητήριο. Είδε πως απο την καρέκλα δεν γίνεται τίποτα και είπε να βγει στην περιφέρεια μπας και αλλάξει κάτι. Σε έναν νομό που παραδοσιακά είναι μπλέ βλέπει η ΝΔ σοβαρές απώλειες γι αυτό και η κατ' ιδίαν επίσκεψη του πρωθυπουργού. Αλλα τι μπορεί να πει ο Καραμανλής σε όλους αυτούς τους ανθρώπους; Μόνο ελπίδες οτι θα πάνε τα πράγματα καλύτερα, ενώ ο ίδιος τους έφερε σε αυτή τη δυσμενή θέση. Παίρνει απο τους πολλούς και τα δίνει στους λίγους, συνεχώς σκάει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο, δεν υπάρχει στόχος και σχέδιο... απλά προχωράνε και όπου τους βγάλει.

Ο Καραμανλής βάζει μπροστά για άλλη μια φορά το επικοινωνιακό του σχέδιο μήπως και μπορέσει να ανακάμψει. Αλλα ο λαός πλέον γνωρίζει.

Αίσθηση προκάλεσε η δράση της νεολαίας ΠΑΣΟΚ που έγραφαν συνθήματα πάνω σε μπαλόνια. Πολύ όμορφη και ουσιαστική πρωτοβουλία.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This