Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008
Είναι αδιανόητο να αντιληφθεί κανείς οτι ο άνθρωπος που σκότωσε 15χρονο μαθητή θα συνέχιζε να αμαυρώνει και τη μνήμη του. Και όμως, στο υπόμνηματου ο ειδικός φρουρός "συνεχίζει" να πυροβολέι εναντίον της μνήμης του Αλέξη. Πουθενά δεν αναφέρει την λύπη του για το συμβάν, πράγμα που δείχνει οτι ήξερε τι έκανε και πως όλα γίνανε συνειδητά!! Ήθελε να σκοτώσει.
Το κερασάκι σητν τούρτα έβαλε και ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας που είπε πως όλα ήταν μια παρεξήγηση !!! Αν είναι δυνατόν !!! Σε δήλωση του λέει :

"Σε μια τέτοια υπόθεση, που προκάλεσε την κοινωνική κατακραυγή, δεν θα συμμετείχα, αν πραγματικά δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία ότι όλα είναι δυστυχώς μια παρεξήγηση."

Ας μην ξεχνάμε τους αυτόπτεις μάρτυρες που είδανε το περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους και όλοι τους διαψεύδουν τα όσα λέει πως έγιναν ο ειδικός φρουρός!!! Επίσης απο την αρχή είχαμε "κενά" στις καταθέσεις των δύο αστυνομικών.
Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος που σκοτώθηκε ο μικρός Αλέξης, αν ήταν ευθεία βολή ή εξοστρακισμό. Ο δραστης παραμένει αμετανόητας και το μονο που κάνει είναι να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Γιατί τράβηξε το όπλο εναντίον 15χρονων παιδιών; Γιατί τους έβριζε και τους προκαλούσε; Γιατί ψεύδεται συνεχώς;
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This