Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008
Διβάζοντας την τελευταία έρευνα του Κέντρου Ερευνας Pew το ιντερνετ ξεπέρασε ως πηγή ενημέρωσης τις εφημερίδες στις ΗΠΑ. Βέβαια συνεχίζει η τηλεόραση να κρατά τα ινία αλλα αυτό δεν σημαίνει πως δεν ανατρέπεται. Η ανεξάρτητη φωνη του διαδικτύου δείχνει να έχει μεγαλύτερη συμπάθεια και ενδιαφέρον απο τον πολίτη. Μπορεί κανείς να ενημερωθεί απο πολλές πηγές ταυτόχρονα στο διαδίκτυο αλλα το σημαντικότερο είναι οτι μπορεί να συμμετέχει και ο ίδιος. Πράγμα που κανένα αλλο μέσο δεν το παρέχει.Ας μην ξεχνάμε και τον ρόλο που διαδραμάτησε το διαδίκτυο στην εκλογή προέδρου των ΗΠΑ.
Και στην Ευρώπη σιγά σιγά το διαδίκτυο κερδίζει περισσότερους χρήστες που το χρησιμοποιούν για την ενημέρωηση τους και όχι μονο για την ψυχαγωγία. Πολλοί ήτανε αυτοί που ενημερωνόταν για τα τελευταία γεγονότα στη χώρα μας απο το internet.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This