Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008














Διάβασα στην ιστοσελίδα του δήμου Κοζάνης (kozanh.gr) την ανακοίνωση σχετικά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του παγετού. Στην Κοζάνη μετά το ωραιότατο χιόνι, ήρθαν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (απο -3 εως -8) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σε πάρα πολλά σημεία πάγος. Τα συνεργεία του δήμου ήτανε πανέτοιμα απο την πρώτη μέρα του παγετού και αντέδρασαν άμεσα. Πράγματι πολύ καλή δουλειά, αλλα όσο και να δουλεύει και να προσπαθεί μονος του ο δήμος δεν αρκεί (υπάρχουν τα απαραίτητα μηχανήματα, χονδρό αλάτι κτλ.). Έτσι η ανακοίνωση λέει : "...Ο Δήμος Κοζάνης ενόψει και της αυξημένης κίνησης λόγω της εορταστικής περιόδου καλεί τους καταστηματάρχες και κατοίκους της πόλης να συμβάλουν στην προσπάθεια του Δήμου καθαρίζοντας το πεζοδρόμιο μπροστά στο κατάστημα ή την κατοικία τους..." (ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ)

Δηλαδή προτείνει το αυτονόητο. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήδη όλοι μας και όχι μονο μερικοί καταστηματάρχες και πολίτες. Είναι απίστευτο να βλέπεις το ένα πεζοδρόμιο τελείως καθαρό και το άλλο γεμάτο πάγο. Πολύ καλά έκανε ο δήμος Κοζάνης και εξέδωσε την παραπάνω ανακοίνωση μπας και μερικοί συμπολίτες μας πάρουν μπρος και βοηθήσουν την κατάσταση, που στο κάτω κάτω βοηθούν τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Ελπίζω του χρόνου να μην αναγκαστεί ο οποιοσδήποτε φορέας να ανακοινώσει κάτι ανάλογο και να πάρουμε την πρωτοβουλία απο μόνοι μας οι πολίτες.

Καλή χρονιά
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This