Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008
Σήμερα 10/12 σε όλη τη χώρα θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια. Στην Κοζάνη στις 11:00 να είμαστε όλοι στην κεντρική πλατεία.
Σε κοινή τους ανακοίνωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν «όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργία και συγκέντρωση, να εκδηλώσουμε όλοι μαζί ειρηνικά και μαζικά την αντίθεσή μας στην κρατική καταστολή αλλά και στις συνέπειες της κρίσης, που για μια ακόμα φορά επιχειρούν να τις μεταθέσουν στις πλάτες των εργαζόμενων και της κοινωνίας».
Βροντερό ΟΧΙ στον Καραμανλή ο οποίος ζήτησε την αναβολή των συλλαλητηρίων με την πρόφαση του τεταμένου κλίματος. Η απάντηση στον πρωθυπουργό απο τη ΓΣΕΕ :
«Η ειρηνική συγκέντρωσή μας δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι μετάθεσης ευθυνών καθώς και εκμετάλλευσης για καταστροφική βία για κανένα. Αντιθέτως ο ίδιος ο χώρος και η οιωνεί φρούρησή του επιφορτίζουν με ουσιαστικές και πρόσθετες υπαρκτές ευθύνες τα προς τούτο εντεταλμένα όργανα»

Όλοι στους δρόμους
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This