Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009


Χθες αργά το βράδυ αναχώρησε από το αεροδρόμια ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ η αποστολή της Ν.ΠΑΣΟΚ και του ΠΑΣΟΚ για την λωρίδα της Γάζας. Η αποστολή έφτασε αεροπορικώς στο Κάιρο και από εκεί με αυτοκίνητο στα σύνορα όπου και περιμένει σήμερα το μεσημέρι να τα διέλθει. Η αποστολή μεταφέρει μαζί της ιατροφαρμακευτικό υλικό και σε αυτήν συμμετέχουν γιατροί, ειδικοί διοικητικής υποστήριξης υγειονομικών υπηρεσιών και νομικοί.
Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:
"Αποστολή για την υποστήριξη και την παροχή κάθε μορφής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, μεταβαίνει σήμερα στην περιοχή, εκ μέρους του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου.

Στην αποστολή, επικεφαλής της οποίας είναι ο γιατρός Άρης Μουσιώνης, συμμετέχουν γιατροί, ειδικοί διοικητικής υποστήριξης υγειονομικών υπηρεσιών και νομικοί."

Έτσι δημιουργήθηκε το http://apostoligaza.blogspot.com/ στο οποίο δημοσιεύονται ανταποκρίσεις από αυτούς που συμμετέχουν
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This