Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009
Για ακόμη μια φορά γίναμε πρώτο θέμα και σχολιαστήκαμε αρνητικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή τη φορά λόγω των Κρητικών αγροτών που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά και είναι περικυκλωμένοι απο τα ΜΑΤ. Μετά τα επεισόδια του Δεκεμβρίου απο την νεολαία που ξεχύθηκε στους δρόμους και ο κάκιστος τρόπος χειρισμού της κυβέρνησης έκαναν την Ελλάδα πρώτο θέμα σε παγκόσμιο επίπεδο δημιουργώντας αρνητική εντύπωση για την χώρα. Τώρα με τις κινητοποιήσεις των αγροτών και την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ, με τις λάθος, άδικες και σκληρές της αποφάσεις καθώς και με όλα τα σκάνδαλα που ήρθαν στην δημοσιότητα, ο ξένος τύπος γράφει συνεχώς για τη διαφθορά στη χώρα.
Συνεχώς φαίνεται η ανεπάρκεια αυτής της κυβέρνησης και το μόνο πράγμα που κάνει είναι να φροντίζει για τους λίγους που κατέχουν και φυσικά να ξεχνά τις προεκλογικές δεσμεύσεις που ήτανε φούμαρα. Ολοι μας ομως νιώθουμε καθημερινά τα προβλήματα που ολοένα διογκώνονται και κυρίως οι νέοι που δεν βρίσκουν πουθενά διέξοδο παρα μόνο τοίχους και κλειστές πόρτες.
Είναι καιρός να αποχωρήσει η κυβέρνηση της ντροπής και να αλλάξουμε σελίδα

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This