Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009
Καθημερινά τα προβλήματα του μέσου έλληνα πολίτη οξύνονται. Καθημερινά πάμε απο το κακό στο χειρότερο και αντί να βλέπουμε προτάσεις και δράσεις απο την πλευρά της κυβέρνησης για να "κάνει κάτι" όπως λέμε, αυτή μένει άπραγη και ασχολείται με τον ... Μανώλη !!
Διαρκώς αποφεύγει τα μεγάλα ζητήματα μιας και δεν έχει να δώσει λύσεις, και προσπαθεί με επικοινωνιακά τρικ να στρέψει την προσοχή αλλού για να κρατήσει όσο μπορεί περισσότερο την εξουσία στα χέρια της με στόχο να προστατέψει τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών.
Η αλαζονεία του σεμνά και ταπεινά συνεχίζεται. Πάντα μας λέει ο κ. Καραμανλής οτι έκανε λάθος, οτι θα αλλάξουν τα πράγματα κτλ κτλ. Αυτό όμως που βλέπουμε κύριε πρωθυπουργέ είναι πως πάμε συνεχώς προς τα πίσω, βλέπουμε τα σκάνδαλα που η δική σας κυβέρνηση υποτίθεται θα σταματούσε, βλέπουμε το βιοτικό μας επίπεδο συνεχώς να υποβαθμίζεται και τα επιδόματα που τάξατε να μένουν ακόμη στα λόγια. Και τι κάνετε για όλα αυτά; Ασχολείστε μόνο με τον κύριο Μανώλη.
Επιτέλους να ασχοληθούν με τίποτα σοβαρό, αν είναι ικανοι, αλλιώς ας αποχωρήσουν. Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This