Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2009

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι φανοί στην πόλη της Κοζάνης θα ανάψουν. Οι χιλιάδες πλέον επισκέπτες της θα κατακλείσουν τους δρόμους, θα φάνε, θα πιούνε και θα διασκεδάσουν. Στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.kozaniapokries.gr/ που έφτιαξε ο δήμος μπορεί κανεις να δεί απο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέχρι και τραγούδια που λέγονται αυτές τις μέρες. Επίσης γι αυτούς που δεν θα καταφέρουν να ρθουν θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της μεγάλης αποκριάς μέσα απο το διαδίκτυο.
Το κρύο είναι πολύ αλλα νομίζω πως η διάθεση του κόσμου θα ζεστάνει το ψυχρό κλίμα. Την Τσικνοπέμπτη ξεκίνησε με πολύ ζωντάνια η έναρξη της αποκριάτικης περιόδου. Δυστυχώς όμως τα οικονομικά προβλήματα απασχολούν πολύ τους έλληνες και κυρίως τη νεολαία, που προσπαθούν να τα ξεχάσουν έστω και για λίγο.
Καλές Αποκριές να χουμε και να περάσουμε όσο το δυνατό καλύτερα με μπέντια και κασμέρια και άφθονο κρασί.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This