Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009
Διαβάζοντας στο blog των νέων του δήμου Δημ. Υψηλάντη βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την ανάρτηση του Δημήτρη Μαυροματίδη, ανακυρηχθεί Δήμαρχο Δημ. Υψηλάντη (όλοι στην ευρύτερη περιοχή γνωρίζουμε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον συγκεκριμένο δήμο και την εκλογή δημάρχου), σχετικά με τον εξωτερικό αγωγό τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας που θα περνά απο την Ποντοκώμη (ολόκληρη η είδηση εδώ).

Δανείζομαι ένα κομμάτι απο την είδηση: " Δηλαδή εμείς, ως κοινωνία, κινούσαμε τις διαδικασίες για τη μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης, με αλλεπάλληλες λαϊκές συνελεύσεις, αναζητούσαμε πιθανά προβλήματα και πρόσθετες εγγυήσεις και ο κ. Μιχαηλίδης έδινε άδεια για τη διέλευση του αγωγού μέσα από το μελλοντικό ορυχείο Ποντοκώμης χωρίς να ενημερώσει (!) το Δημοτικό Συμβούλιο, το Τοπικό Συμβούλιο, το Σύλλογο Περιβάλλοντος και ΚΥΡΙΩΣ τους δημότες! Χωρίς να θέσει τα εύλογα ερωτήματα που ανακύπτουν για το εάν αυτό επηρεάζει ή όχι τη μετεγκατάσταση Ποντοκώμης. Στις λαϊκές συνελεύσεις δεν φιλοτιμήθηκε κανένας να μας ενημερώσει, ούτε καν οι συνεργάτες του κ. Μιχαηλίδη. Στο Συνήγορο του Πολίτη πριν ένα μήνα δεν ανέφεραν τίποτα παρόλο που τέθηκε ως προβληματισμός ενώ ήταν οι παραπάνω παρόντες."
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πούμε. Χαρά στο κουράγιο του.