Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 20 Μαΐου 2009
Ακούγοντας προσεκτικά τους οικολόγους πράσινους αντιλαμβάνεται κανείς πως πέραν απο το περιβάλλον δεν έχουν κάτι άλλο να προσθέσουν. Βέβαια η πίεση που ασκούν για το περιβάλλον και οι αγώνες που έχουν δώσει και δίνουν δεν μπορούμε να μην τους το αναγνωρίσουμε. Αλλα ταυτόχρονα και πολλοί ανθρωποι που ανήκουν σε άλλα κόμματα είναι ταυτόχρονα και οικολόγοι ή έχουν οικολογική συνείδηση.

Προσπαθώντας να κερδίσουν περισσότερους ψήφους στις εκλογές στις 7 του Ιούνη λένε πως τα άλλα κόμματα τώρα βάλαν θέμα για την πράσινη οικονομία. Παρ' όλα αυτά ξεχνούν πως το ΠΑΣΟΚ έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την πράσινη ανάπτυξη, έχει μιλήσει για τη δημιουργία ξεχωριστού υπουργείου περιβάλλοντος και ασχολούνται εδω και πολλά χρόνια μέσα στο ΠΑΣΟΚ άνθρωποι με οικολογικές ευαισθησίες.

Μετά απο αυτό λένε, οτι ναι μεν ισχύει αλλα γιατί δεν το έκανε τόσα χρόνια και γιατί να το κάνει τώρα; Εγγυητής μας σε αυτό είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Εγώ όμως να ρωτήσω γιατί πέρα απο το περιβάλλον να ψηφίσει κανείς οικολόγους πράσινους;
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This