Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009
Άλλα 8 δις προστέθηκαν στα δανεικά του ελληνικού κράτους. Εκει που ο υπουργός μας ανακοίνωνε οτι θα "νοικοκυρέψει" την οικονομία της χώρας, μαλλον κάνει το αντίθετο. Συνεχώς το ποσό του δανείου μεγαλώνει, τα έργα είναι ελάχιστα εως ανύπαρκτα, η ανάπτυξη δεν υπάρχει πουθενά και ο Καραμανλής τα βλέπει όλα ρόδινα...

Δεν θέλω να καταστροφολογήσω αλλα τα πράγματα έτσι έχουν. Η Ελλάδα μένει στάσιμη και η κυβέρνηση μιλάει για το μεγάλο έργο!!! Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Οι μεταρρυθμίσεις τις οποίες ευαγγελίστηκε ο πρωθυπουργός μετατράπηκαν σε σκάνδαλα και μεγάλα λόγια. Ουσιαστικά κορόιδεψε τον ελληνικό λαό (και συνεχίζει να το κάνει).

Το έλλειμμα ειναι τεράστιο, και όσο αυξάνει ο δανεισμός το έλλειμμα παραμένει. Πως θα καταφέρουν να αντιστρέψουν αυτή τη κατάσταση; Το μόνο σίγουρο είναι με άδικα φορολογικά μέτρα τα οποία έχει ήδη πάρει αλλα τώρα θα γίνουν πιο σκληρά.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο το να ακους τον Καραμανλή να λέει "θα συνεχίσουμε το έργο μας" !!!!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

IMOLAOS είπε...

Αγαπητέ φίλε δεν παρακολούθησες τον πρωθυπουργό τι είπε γιά την αύξηση του χρέους ότι "όμως ανέβηκε και το ΑΕΠ"
Τώρα που το χρέος θα ανέβει πάλι και η λύση είναι να ανεβάσουμε πάλι το ΑΕΠ αλλά δεν έχουμε λεφτά να αγοράσουμε δεν έχουμε εταιρίες να πουλήσουμε θα πουλήσουμε το χρέος και θα το αγοράσουμε αμέσως ακριβότερα βέβαια για να ανεβάσουμε το ΑΕΠ.