Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 6 Ιουνίου 2009
Περίπου 12 ώρες μείνανε για να ανοίξουμε οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές. Κάποιοι προτίμησαν ήδη να μην ψηφίσουν και πήγαν στις παραλίες λες και δεν υπάρχουν και αλλες μέρες ή αφού ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η αποχή δεν είναι λύση. Τώρα είναι η στιγμή να "μιλήσει" ο κάθε ευρωπαίος πολίτης.

Πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν για το ευρωκοινοβούλιο. Τι είναι και τι δουλειά κάνει. Εκεί παίρνονται οι σημαντικότερες αποφάσεις για τη χώρα μας και για κάθε κράτος-μέλος της ΕΕ. Για παράδειγμα ποια προϊόντα θα καλλιεργηθούν και θα έχουν επιδότηση, είναι απόφαση της Ευρωβουλής. Ποια κατεύθυνση θα έχει η οικονομική πολιτική είναι και πάλι κατα μεγάλο βαθμό υπεύθυνη η Ευρωβουλή. Τώρα να υπενθυμίσω πως το πρώτο κόμμα είναι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα το οποίο απαρτίζεται απο τους συντηρητικούς της Ευρώπης. Ψηφίζοντας κόμματα που είναι μέλη του ΕΛΚ στηρίζονται αυτές οι πολιτικές της Ε.Ε. που βλέπουμε σήμερα. Αυτά τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται είναι αποφάσεις κυρίως του ΕΛΚ.

Το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα με σύνθημα πρώτα ο πολίτης δείχνει έναν άλλο δρόμο για την Ευρώπη. Μια πολιτική που έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο και όχι το κέρδος. Ψηφίζοντας τα κόμματα που συμμετέχουν στο ΕΣΚ δυναμώνουμε την φωνή μας για μια άλλη Ευρώπη, διαφορετική απο αυτή που είχαμε ως τώρα, με κέντρο τον άνθρωπο.

Απέχοντας δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρα να κλείνουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας και να δίνουμε ουσιαστικά ξανά στους συντηρητικούς τη δυνατότητα να αποφασίζουν για άλλα 5 χρόνια για την καθημερινή μας ζωή. Η Αποχή απο τις εκλογές δείχνει την αδιαφορία για την καθημερινότητα μας και το μέλλον το δικό μας και της νέας γενιάς που έρχεται.

Λέμε ΟΧΙ στην αποχή και ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ για το σήμερα και το αύριο. Για μια πιο ανθρώπινη Ευρώπη



Το βιντεάκι τα λέει όλα (απο ΠΑΣΟΚ ΕΡΕΤΡΙΑΣ)



Σποτ του ΠΑΣΟΚ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΗΣΕ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ.