Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009


Στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαϊδας γιορτάστηκε η παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη απο τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Κοζάνης "Γέφυρα Ζωής", μιας και απο την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του συλλόγου (πριν απο περίπου 2 χρόνια), το Μποδοσάκειο νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα το αιματολογικό τμήμα με την προϊσταμένη και το προσωπικό στήριξαν το σύλλογο και πραγματικά βοήθησαν απο την αρχή και συνεχίζουν να βοηθούν τον σύλλογο. Αν και ο σύλλογος είναι στην Κοζάνη δεν υπήρξε καμία βοήθεια απο το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Θόδωρος Τσαουσίδης και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου επέλεξαν να μην κάνουν μια σειρά απο εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα του εθελοντή αιμοδότη αλλα να κάνουν μια εκδήλωση στο Μποδοσάκειο τιμώντας έτσι όλο το προσωπικό και την προϊσταμένη. 'Ενας ακόμη λόγος αυτής της απόφασης ήταν η ενημέρωση του κόσμου της Πτολεμαϊδας για το πόσο σημαντικό είναι να δίνει κανείς αίμα ώστε να παροτρυνθούν κάποιοι ενεργοί πολίτες και να δημιουργήσουν και στην πόλη της Πτολεμαϊδας σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών. Εξάλλου ο στόχος είναι να δημιουργηθεί και απο ένας σύλλογος σε κάθε πόλη όπως τόνισε στα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του συλλόγου.

Ο καθένας μας πρέπει να γίνει εθελοντής αιμοδότης.
Δίνεις 10 λεπτά απο το χρόνο σου, σώζεις μία ζωή


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This