Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009
Η κακοποίηση μεταναστών στη Μανωλάδα Ηλείας γεννά το ερώτημα. Που ζούμε; Διαβάζοντας στη zougla.gr για τρεις μετανάστες απο το Μπαγκλαντές τους έδεσαν με σχοινιά σε μηχανάκια και τους περιέφεραν στο χωριό για παραδειγματισμό!!! Ήμαρτον !!! Ευτυχώς κάποιοι λογικοί πολίτες κάλεσαν την αστυνομία η οποία συνέλαβε τους δύο δράστες αλλα και τους τρεις μετανάστες .... (ολόκληρη η είδηση εδώ)

Απάνθρωπη και κατακριτέα η "τιμωρία" των μεταναστών.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

ΒΙΚΥ ΣΙΑΛΒΕΡΑ είπε...

Από τις πληροφορίες που υπάρχουν φαίνεται ότι η παρουσία των μεταναστών έχει δημιουργήσει σοβαρές κοινωνικές τριβές και, σε ορισμένες περιπτώσεις, συγκρούσεις. Η παρουσία των παράνομων κυρίως μεταναστών είναι πηγή καθημερινών συγκρούσεων, με σημαντικότερες αυτές που λαβαίνουν χώρα σε περιοχές της Αθήνας και της Πάτρας όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση μεταναστών. Είναι πολλές οι μαρτυρίες, όχι μόνο των ελλήνων πολιτών, που θίγονται και βλάπτονται, αλλά και αντικειμενικών παρατηρητών για μια κατάσταση αυξανόμενης έντασης με απρόβλεπτες εξελίξεις. Απλοί πολίτες, νοικοκυριά και επαγγελματίες δηλώνουν με διάφορους τρόπους την αυξανόμενη δυσαρέσκεια για τα προβλήματα που δημιουργούνται από την παρουσία των παρανόμων και την οργή τους για την αδιαφορία της Αστυνομίας και τoυ κρατους.Αναμφισβιτητα ομως απάνθρωπη η μεταχείριση μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.Οι μεταναστες πρεπει να σεβονται το χωρο στο οποιο φιλοξενουνται...και μην διαπρατουν εγκληματα και κλοπες.Είναι μεν άδικο για κάποιους συνειδητοποιημένους μεταναστες να λαμβανουν αρνητικη μεταχειρηση, αλλά μαζί με το ξερό καίγεται και το χλωρό δυστυχώς.

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

όταν όμως οι μετανάστες ή οι λαθρομετανάστες δουλεύουν για τους έλληνες με ελάχιστα χρήματα, όλη μέρα, υπο άθλιες συνθήκες δεν διαμαρτύρεται κανείς. Όταν βολεύει είναι χρήσιμοι αλλιώς είναι ανεπιθύμητοι...