Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009
Το 1990 ο ΟΗΕ καθιέρωσε την 12 Αυγούστου ως Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας. Μια μέρα επικεντρωμένη στα προβλήματα των νέων όλου του κόσμου.

Καθημερινά όμως η νεολαία έρχεται αντιμέτωπη με πολλά και ποικίλα προβλήματα στα οποία πρέπει να δώσει λύση και οχι απλά να τα προσπεράσει. Η νεολαία είναι το μέλλον και αγωνίζεται καθημερινά ασχέτως εαν κάποιοι θέλουν να την θεωρούν "αδιάφορη" και νωχελική. Οι νέοι είναι περισσότερο απο ποτέ ενημερωμένοι και μορφωμένοι στο σύνολο τους, γνωρίζουν και παρακολουθούν τι γίνεται, αλλα απέχει το μεγαλύτερο ποσοστό απο τα κοινά όχι επειδή δεν ενδιαφέρεται αλλα απεναντίας επειδή έχει απογοητευθεί. Παρ' όλα αυτά βλέπουμε πολλούς νέους να ασχολούνται σε πολιτιστικούς και μορφωτικούς συλλόγους, αθλητικούς συλλόγους και σωματεία, σε εθελοντικές εργασίες κτλ.

Τα προβλήματα της νεολαίας δεν λύνονται με μια μέρα αφιερωμένη σε αυτά αλλα απαιτεί καθημερινή ενασχόληση των ίδιων των νέων πρώτα απο όλα και της πολιτείας. Η συμμετοχή των νέων στα κοινά αποτελεί το έναυσμα για μια εντατική και διαρκή αντιμετώπιση των προβλημάτων της νεολαίας.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This