Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009


Δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας. Οι καταρράκτες του Βελβεντού είναι ένα απο τα ομορφότερα μέρη της περιοχής. Η πλούσια βλάστηση και το μαγευτικό τοπίο σε συνάρτηση με τις πολύ καλές υποδομές που υπάρχουν (δρομάκια, παγκάκια, τραπεζάκια κτλ) κάνουν τον περίπατο απόλαυση. Στο παρατηρητήριο που έχει κατασκευαστεί μπορεί κανείς να δεί απο την μια μεριά τη λίμνη και απο την άλλη έναν απο τους καταρράκτες. Μια πολύ καλή πρόταση είναι να κάνει κανεις πικνικ στα τραπεζάκια που υπάρχουν ή μετά τον περίπατο μπορεί κανείς να απολαύσει υπέροχες λιχουδιές στα διάφορα εστιατόρια/ταβερνάκια που υπάρχουν στο Βελβεντό καθώς και τα παραδοσιακά προϊοντα που παράγονται εκεί.

Είναι μια απόδραση απο την καθημερινότητα λίγα χιλιόμετρα μακριά απο την πόλη της Κοζάνης. Για να πάει κανείς εκεί είναι πάρα πολύ εύκολο μιας και όταν μπείτε στο Βελβεντό υπάρχουν πινακίδες για να σας καθοδηγήσουν. Αξίζει κανείς να επισκεφθεί τους καταρράκτες του Βελβεντού και είμαι σίγουρος πως θα μείνει ικανοποιημένος απο το τοπίο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This