Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009

Δυστυχώς ξαναζούμε την πύρινη απειλή του 2007 και ελπίζουμε να μην εξελιχθεί σε εφιάλτη. Ο κρατικός μηχανισμός πάλι δεν λειτούργησε και ας είχε κάνει εκείνες τις περίτρανες δηλώσεις ο πρωθυπουργός για ετοιμότητα, σήμερα βλέπουμε οτι ήτανε όλα λόγια και τίποτα δεν έγινε στην πράξη. Το "ευτυχώς φέτος έβρεξε πολύ" που ακούσαμε απο το στόμα πολλών πολιτών έρχεται να επιβεβαιωθεί. Τα δάση καίγονται, σπίτια χάνονται μέσα στις φλόγες και μόνο οι φιλότιμες προσπάθειες των πυροσβεστών και των πολιτών αποτελούν την ασπίδα προστασίας.

Η ανικανότητα της κυβέρνησης είναι ολοφάνερη. Ο προγραμματισμός και η ετοιμότητα ανύπαρκτη. Ξανά οι πολίτες είναι εκτεθειμένοι στις φωτιές και η κυβέρνηση αδύναμη να κάνει οτιδήποτε. Δεν λέω πως μπορούν να γίνουν θαύματα, αλλα μπορούν να αποφευχθούν ή να σβηστούν έγκαιρα οι πυρκαγιές με τον κατάλληλο σχεδιασμό και προγραμματισμό, πράγματα ανύπαρκτα.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This