Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009
Ολοι οι κάτοικοι του νομού Κοζάνης αλλα και όσοι διασχίζουν την "εθνική οδό" Κοζάνης - Λάρισας, βλέπουν τα χάλια που έχει ο δρόμος και τον βαθμό επικινδυνότητας που υπάρχει. Κάποιοι πλέον προτιμούν να πάνε απο Βέροια (απο την Εγνατία οδό), θυσιάζοντας χρόνο προς χάρη της άνεσης και της ασφάλειας. Το χειμώνα δε η κατάσταση είναι τραγική. Δυστυχώς δεν δόθηκε καμία σημασία σε αυτόν τον δρόμο που συνδέει τη Δυτική Μακεδονία με τη Θεσσαλία.

Πρόσφατα δόθηκαν στην κυκλοφορία 2 χιλιόμετρα ανακατασκευής του δρόμου, στη διασταύρωση Βελβεντού. Παρ' όλα αυτά δεν νομίζω πως το αποτέλεσμα ήτανε αυτό που θα έπρεπε. Προσωπικά δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος απο ένα νέο έργο στο οποίο δαπανήθηκαν χρήματα και ταλαιπωρήθηκαν οι πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τον δρόμο Σερβίων - Κοζάνης. Το οδόστρωμα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, αλλα το χειρότερο απο όλα είναι που αφήσανε τον παράδρομο που χρησιμοποιόταν κατα τη διάρκεια της ανακατασκευής του δρόμου ανοιχτό, χωρίς καμία προειδοποιητική πινακίδα ή κάποια άλλη σήμανση, έναν παράδρομο ο οποίος είναι επικίνδυνος ιδιαίτερα εαν καποιος μπερδευτεί και με όχι ιδιαίτερα μεγαλη ταχύτητα 50-60 χλμ/ωρα μπορείνα προκληθεί καποιο ατύχημα. Ρωτώ λοιπόν εύλογα γιατί δεν κλείσανε τον παράδρομο; Αυτή η αμέλεια μπορεί να στοιχίσει ανθρώπινες ζωές. Άμεσα λοιπόν οι αρμόδιοι πρέπει να δώσουν λύση !!!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Δήμαρχος Βελβεντού. είπε...

Αγαπήτέ φίλε Δημήτρη, ήδη από τις 17 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού αποφάσισε ομόφωνα να στείλει έγγραφο στην ΔΕΣΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με κοινοποίηση προς την Νομαρχία καινα αναφέρει το πρόβλημα της διαστάυρωσης Βελβεντού καθώς και να προτείνει λύσεις. Συγκεκριμένα ζητήθηκε από τη ΔΕΣΕ η κατασκευή εσοχής απέναντι από τη διασταύρωση για να μπορούν να σταματούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ για να αποβιβάζονται και να επιβιβάζονται οι επιβάτες και ταυτόχρονα πλάγια και ασφαλέστερη πρόσβαση για τον παράδρομο.Το πρόβλημα επισημάνθηκε, απ΄ όσο γνωρίζω και από το ΚΤΕΛ. Αναμένουμε την ενεργοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών. Πάντως σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Δήμαρχος Βελβεντού.

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Αξιότιμε δήμαρχε Βελβεντού και φίλε Μανώλη, πολύ σωστά αποφάσισε και έπραξε το δημοτικό συμβούλιο Βελβεντού αλλα και τα ΚΤΕΛ ορθά το επισήμανε. Το ζήτημα όμως είναι οτι δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη γι αυτό και οτι ακόμη και σήμερα που μιλάμε δεν έγινε κάποια κίνηση και ο κίνδυνος ατυχήματος παραμένει. Αναμένουμε να δούμε πότε και εαν θα κάνουν κάτι οι "αρμόδιοι"...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι, το συντομώτερο...