Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι στον κόσμο τους απο τη στιγμή που δεν δίνουν σημασία στην απολογία του Μιχάλη Χριστοφοράκου σχετικά με το σκάνδαλο της Siemens. Σήμερα όμως κιόλας με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, ο Γραμματέας του Κινήματος πρόκειται τις προσεχείς ημέρες να αποστείλει επιστολή προς τους δικηγόρους του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, ζητώντας τους να γνωστοποιήσουν όποια στοιχεία - αποδείξεις διαθέτει ο πελάτης τους, προκειμένου να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, για χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ απο τη Siemens. (www.pasok.gr)

O Γιώργος Παπανδρέου απο το 2004 που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος τάχθηκε ανοιχτά υπερ της διαφάνειας και της απόδοσης ευθυνών σε οποιονδήποτε αποδειχθεί πως συμμετείχε σε σκάνδαλο. Απο την άλλη μεριά η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, η κυβέρνηση του "σεμνά και ταπεινά", όχι μονο δεν μιλά πλέον για διαφάνεια αλλα ίσα ίσα κουκουλώνει όλα τα σκάνδαλα και ας μιλάνε τα στελέχη της για άπλετο φως στις υποθέσεις-σκάνδαλα που τελικά καταλήγουν στο συρτάρι.

Με τον Γιώργο Παπανδρέου μπορεί να γίνει η αλλαγή πράξη.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This