Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009
Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ τόσο πληθαίνουν οι συζητήσεις για το πότε και με ποια αφορμή θα γίνουν οι εκλογές. Κανείς δεν ξέρει να πεί με βεβαιότητα πότε θα γίνουν, το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Καραμανλής βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, μια θέση για την οποία ο ίδιος φρόντισε με τις πολιτικές του πράξεις και επιλογές.

Πλέον στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ βρίσκεται 6 και πλέον μονάδες πίσω απο το ΠΑΣΟΚ και ο Καραμανλής τρίτος στην καταλληλότητα πίσω απο τον κανέναν. Τώρα όμως δεν επικεντρώνεται κανείς να πεί οτι ο πρωθυπουργός της χώρας βρίσκεται πίσω απο τον κανέναν, ενώ αντίθετα θυμάστε τις παλαιότερες δημοσκοπήσεις και τα σχόλια εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι το νέο πρότυπο πολιτικού και αυτή είναι η αλήθεια. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρνει μαζί του την αλλαγή, δεν χρωστάει σε κανέναν και είναι έτοιμος να υλοποιήσει το σχέδιο του κινήματος για μια Δίκαιη Κοινωνία. Δυστυχώς η κυβέρνηση Καραμανλή όλα αυτά τα χρόνια δεν πήγε ούτε ένα βήμα εμπρός. Απαξίωσε όλα αυτά που με κόπο επιτεύχθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν τα ισοπεδώνω όλα αλλα αυτή είναι η πραγματικότητα: το μόνο που έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν τα σκάνδαλα !!! Πού είναι οι εξαγγελίες του Καραμανλή για επανίδρυση του κράτους; Μήπως τελικά εννοούσε πλήρης διάλυση του και μέριμνα για τους προνομιούχους;

Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε μια φράση: "Αλλάζουμε ή Βουλιάζουμε". Εαν μείνει για πολύ ακόμα αυτή η συντηρητική κυβέρνηση το μόνο σίγουρο είναι οτι θα χρειαστούμε όλοι απο ένα βαθύμετρο !!!!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This