Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του στις 24/9/2009 κατηγόρησε τον πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ και υποψήφιο στο σημερινό ψηφοδέλτιο Γιάννη Βλατή, πως ο ίδιος και ο Κώστας Σημίτης δεν κατέθεσαν καμία ερώτηση στη διάρκεια της θητείας τους, και ειδικά για το διάστημα Σεπτέμβρης 2008 – Αύγουστος 2009.

Πρώτα απο όλα ο Γιάννης Βλατής ήταν βουλευτής από το Μάρτιο του 2004 έως τον Σεπτέμβριο του 2007 και μετά απο 16 Ιουνίου 2009 μέχρι σήμερα και στο οποίο διάστημα έκανε 6 ερωτήσεις!!!! Άρα ψέματα ισχυρίζεται ο Τριανταφυλλόπουλος οτι δεν έκανε ερωτήσεις, πως να κάνει αφού δεν ήταν βουλευτής αυτό το διάστημα;

Επίσης, ο Γιάννης Βλατής έχει δείξει το ήθος και την εργατικότητα που τον διακατέχει όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στο κοινοβούλιο. Όλα αυτά που ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος είναι άτοπα αφού κατα τη διάρκεια που ήταν βουλευτής έχει κάνει σωρεία ερωτήσεων και εκπροσώπησε με τον καλύτερο τρόπο τους ψηφοφόρους που τον ψήφισαν.
Όλα αυτά είναι προεκλογικά τερτίπια και λασπολογία.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

panos poulios είπε...

lathos enhmerwsh tou maki h' politiki propaganda???? poios einai pisw apo to anandro auto "xtuphma" ston vlati ???