Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009
Και εκεί που όλοι συμφωνούμε οτι το περιβάλλον θέλει ιδιαίτερη προσοχή έρχεται ο προεκλογικός αγώνας του Καραμανλή και γεμίζει σε υπερβολικό βαθμό τις πόλεις που επισκέπτεται. Έτσι γίνεται και στην Κοζάνη στην οποία μιλάει σήμερα. Όλες οι κολόνες, μα όλες, είναι γεμάτες με αφίσες του Καραμανλή και μάλιστα σε κεντρικούς δρόμους έχουν βάλει τρείς και τέσσερις αφίσες σε μια κολόνα χωρίς φυσικά να αφήσουν καμία "γυμνή".

Αυτή η υπερβολή δείχνει δύο πράγματα, πρώτον καμία οικολογική συνείδηση και δεύτερον την ηττοπάθεια που πλέον διακατέχει την ΝΔ και μέσα απο τα επικοινωνιακά τρικ προσπαθεί να ανακάμψει. Αυτό που πετυχαίνει όμως με τέτοιου είδους στρατηγικές είναι οι αρνητικές εντυπώσεις που δημιουργούνται στους πολίτες.

Όταν τα στελέχη της ΝΔ δεν έχουν να πουν τίποτα, όταν ο ίδιος ο Καραμανλής μονο απολογείται και το έργο που έχει να επιδείξει είναι ανύπαρκτο, όταν τα σκάνδαλα κλυδωνίζουν ακόμη και σήμερα την κυβέρνηση και έχει χαθεί η αξιοπιστία της, όταν τα σκληρά μέτρα που πήρε ευνόησαν τους λίγους, τότε πως είναι δυνατόν να πιστεύει οτι με τις αφίσες θα μπορέσει να πετύχει κάτι; Ας το πάρουν χαμπάρι πως ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This